0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni si Conditii

Personalizare cadouri

TERMENI SI CONDITII

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse
personalizamcadouri.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi
Comanda minimă pe site-ul  personalizamcadouri.ro este de 45 lei (fara transport inclus). Toate prețurile afișate pe site sunt in RON si sunt prețurile finale. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.
Factura fiscală / bonul fiscal se emite conform legislației in vigoare din Romania și se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 13:00, ora Romaniei, se expediază in 2 – 3 zile lucrătoare.
Conform legilor in vigoare, comanda făcută pe acest website și confirmată se considera un contract intre utilizator si S.C TODORAN PERSONALIZARI SRLsi trebuie executata de catre ambele părți. Aceasta inseamna ca  S.C TODORAN PERSONALIZARI SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.
S.C TODORAN PERSONALIZARI SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de retur

Odată ce comanda ajunge la tine, ai la dispoziție 14 de zile în care te poți decide dacă produsul este pe placul tău. În cazul în care în comanda ta există articole pe care dorești să le returnezi, te rugăm să faci o cerere de retur.

Important! Produsele returnate nu trebuie să prezinte indicii că au fost purtate și este necesar să aibă toate etichetele originale atașate.

Pentru a returna un produs vă rugăm să ne contactați prin formular sau pe:

e-mail:

Telefonic: 0764982089

Inregistrarea ca membru
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale
S.C TODORAN PERSONALIZARI SRL  se angajeaza sa respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre GrizzlyShop.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Limitare de responsabilitate
Ne rezervăm dreptul de a anula o comandă in orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

  • clientul a introdus datele de livrare/facturare incomplet sau incorect
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale
Ne rezervăm dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

TODORAN PERSONALIZARI S.R.L.

CUI 46916864
NR. INREG. REG. COM. J06/1509/2022

Utile

Alte Link-uri

S.O.LA.N.P.C
envelopebookmarkusersphone-handsetclockcrosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram